Vi uppdaterar vår Produkt- och sekretesspolicy, och ändringarna träder i kraft 25 maj 2018. Ändringarna är till för att stärka din integritet och de ingår i vårt arbete för att följa EU:s nya allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Vad är GDPR?

GDPR är EU:s nya allmänna dataskyddsförordning som träder i kraft 25 maj. Syftet med GDPR är att alla EU-länder ska ha samma dataskyddslagar samt att ge medborgare mer kontroll över hur och när deras uppgifter används.GDPR är en EU-förordning men den omfattar alla företag som marknadsför varor eller tjänster till EU-medborgare, oavsett vilket land företaget verkar i. Lagers Skinn värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur Lagers Skinn samlar in och använder dina personuppgifter.

GENOM ATT ANVÄNDA LAGERS SKINNS TJÄNSTER, ACCEPTERAR DU VÅR DATASKYDDSPOLICY OCH VÅR BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER. DU GODKÄNNER OCKSÅ ATT LAGERS SKINN ANVÄNDER ELEKTRONISKA KOMMUNIKATIONSKANALER FÖR ATT SKICKA INFORMATION TILL DIG. DET ÄR VIKTIGT ATT DU LÄSER OCH FÖRSTÅR VÅR DATASKYDDSPOLICY INNAN DU ANVÄNDER VÅRA TJÄNSTER.FÖR ATT KUNNA ERBJUDA DIG VÅRA TJÄNSTER BEHÖVER VI BEHANDLA DINA PERSONUPPGIFTER ENLIGT NEDAN. VI GÖR DET MED STÖRSTA MÖJLIGA HÄNSYN TILL DIN INTEGRITET.

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, loggar in på ditt konto, gör ett köp, fyller i formulär, deltar i en tävling och/eller när du loggar ut.Detta kan vara:

  • Person- och kontaktinformation – namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, organisationsnummer, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.
  • Vi använder oss av Klarna som betalsystem och mer info om dataskydd där hittar Ni på länken nedan:
    https://www.klarna.com/se/dataskydd/
  • Information om varor/tjänster – detaljer angående de varor/tjänster du har köpt.
  • Historisk information – dina tidigare köp av varor tjänster.
  • Information om hur du interagerar med Lagers Skinn – hur du använder våra tjänster, inklusive svarstid för sidor, nedladdningsfel, hur du nådde och lämnade hemsida, såväl som leveransnotiser när vi kontaktar dig.
  • Enhetsinformation – t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.
  • Geografisk information – din geografiska placering.

 

 

Användning av information
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
  • Tillhandahålla anpassade annonser
  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
  •  E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara                          information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte,
utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en                     beställning.

 

Utlämnande till tredje part
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

 

Informationsskydd
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. VpnMentor skyddar dessutom dina uppgifter offline. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.Använder vi oss av cookies?Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

 Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar din data endast så länge som det är nödvändigt för att utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig               och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider. När vi sparar din data för andra syften än för våra                               kontraktuella åtaganden, t.ex. för att uppfylla krav på åtgärder mot penningtvätt, bokföring och
regulatoriska kapitalkrav, sparar vi datan endast så länge som det är nödvändigt och/eller lagstadgat för respektive              syfte.

 

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.
  • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter för de fall att datan inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. Det kan dock finnas legala skyldigheter för Ekholm Vision, som hindrar oss från att omedelbart radera delar av din data. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftning, men också från konsumenträttslagstiftning.

Avsluta prenumeration
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

 

Samtycke Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 22.05.2018.