Det är så roligt ringa runt till gamla kunder som köpt travhandskar för över 12 år sedan och de är så nöjda och säger de håller fortfarande.

Jesper

JESPER R NILSSON  BODEN

Talade med Jesper R Nilsson som är jättenöjd med dom och som använder dom fortfarande. Passar utmärkt till deras hårda klimat säger han. Fick gärna skriva detta om våra handskar. Tusen tack säger vi på Lagers skinn.
http://www2.bodentravet.com/travtran/jesper

Team Jesper R. Nilsson

 

KRISTER SÖDERHOLM   UMÅKER

Krister Söderholm har tidigare köpt travhandskar och har dom kvar ännu och är mycket nöjd med Krister-Söderholmdom hälsar han och vi fick gärna skriva detta som recension.

Vi blir så glada över detta. Tusen tack.

www.kstrav.se

 

 

 

PASI AIKIO

Pasi Aiko har även han tidigare haft LS Travhandske och varit supernöjd. Mycket prisvärd säger han och glad över att hittat den på marknaden igen .

Det är vår LS Travhandske som han föredrar och använder vid träning av hästarna vintertid på Stall Ytterstas anläggning.
Vi är så glada över Pasi Aiko väljer vår varma Körhandske. Fantastiskt!

På Yttersta, som också ligger på Menhammars marker, bedrivs förstklassig tränings- och tävlingsverksamhet i travtränare Pasi Aikios regi. Här tränas såväl Menhammar-uppfödda- som andra hästar. Sammanlagt arbetar omkring 55 personer på gården varav 10 på Yttersta.

https://www.menhammar.com/Traning/Yttersta-2-anlaggning/